Jatka 78 investovala do grandMA2 onPC command wing

Jatka 78, místo pro nové umění je prostorem, který sám sebe definuje jako multifunkční divadlo, hudební klub, galerii, tréninkovou halu, zkušebnu a tělocvičnu. Jatka 78 nabízí ideální podmínky pro nový cirkus a jsou zároveň domovskou scénou Cirku La Putyka. První komplexní kulturní centrum ve střední a východní Evropě nabízí své prostory českým i zahraničním souborům a v prostorách Pražské tržnice na Bubenském nábřeží disponuje netradiční plochou uzpůsobenou pro workshopy, konference, výstavy, happeningy či rezidenční projekty a představení.

Impuls ke vzniku i realizaci multižánrového prostoru dal soubor Cirk La Putyka, který se profesionálně zaměřuje na druh umění nový cirkus. Místo bylo pojmenován podle původního využití hal číslo 7 a 8, které sloužili jako jatka až do svého přebudování na tržnici v roce 1983. Hlavním cílem tvůrců bylo nalezení a vytvoření většího prostoru pro nezávislé a experimentální umění; to se podařilo v roce 2014, kdy byl divadelní a umělecký soubor Jatka 78 otevřen.

V roce 2016 zakoupilo centrum nový grandMA2 onPC command wing, jehož použití je vhodné všude tam, kde je fyzicky obtížné používat konzole grandMA2. Ve spojení se softwarem grandMA2 onPC  umožňuje tento mobilní řídicí systém pohodlně programovat nebo přehrávat v prostředí grandMA2. Užití potěší všechny zástupce menších divadel a klubů nebo uživatele hledající jednoduché a výkonné řešení pro ovládání na cestách.